Lavička

Lavička

Anotace: Taky jsme to dělali.

Lavička milenců, ukrytá ve křoví,
nožem je zraněná, ji to však přebolí.
Chlapec tam vyrývá jméno své milé,
na vždycky zvěčnit chce, krásné ty chvíle.

Tak tady lavička přes léto stála,
láska těch milenců stále ji hřála.
S jiným pak děvčátko večer tu sedá,
mládenec zase už ostrý nůž hledá.

Nechápe lavička, co se to děje,
když další srdíčko na ní se skvěje.
Tohle je divný svět, bručí si lavička,
raději přestala počítat srdíčka.
Autor Psavec, 07.01.2007
Přečteno 499x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž lavičko, kéž bys promluvila...

21.07.2009 22:10:00 | hašlerka

Díky honnnzíku, to potěší.

11.01.2007 11:56:00 | Psavec

tý jo, čtu všechny vaše básničky, protože fakt píšete skvěle... například tahle básnička

08.01.2007 19:33:00 | honnnzik

No,je to taková někdy dost smutná realita...

07.01.2007 02:11:00 | ququ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí