Sentimentální

Sentimentální

Anotace: Jaro 2011

Pro srdce zlomené
nechám se trestat
a že jsem bez viny,
nesmíte přestat

do krve bičovat,
tělo mé mučit.
Ach, můj ty osude,
máš se co učit!

A oči v temnotách
zase mne straší.
Víš, život bez tebe
byl by hned snažší.

Možná jen sentiment
dělá nás lidmi.
I přes tvou prolhanost,
prosím tě, slib mi,

že mé slzy přehlédneš,
tu slanou záplavu.
Jsem jenom bláznivá
a na lásku nehraju.
Autor E.deN, 16.02.2012
Přečteno 416x
Tipy 7
Poslední tipující: Boscai, Samantha Graham, střelkyně1, enigman, CRASH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře se četla a ani nevadilo, že se to na konci úplně nerýmovalo. :-) *

17.02.2012 07:51:24 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí