Nejsem

Nejsem

Anotace: už nejsem...a nic víc

Nejsem ani princ,
nejsem ani král,
zbylo už jen trochu síly,
abych sám se sebou šachy hrál.

Tam kde dřív jsem byl,
tam kde dřív jsem si hrál,
už nejsem...
a to jsem jen chvíli stál,
Však vše co stálo kolem,
už stojí opodál.

Nejsem víc,
ale nejsem ani nic,
zbylo něco, co nelze vyslovit,
nelze ani říct...větou,příběhem.

Sláva nikdy nebyla,
a proto ani není, nezbyla,
bytosti celé ságy obživly,
a odešly žít jinam,
tam kde nejsem
a kde to ani neznám.
Autor greenus, 17.02.2012
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: kaktus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí