Krystalky bezmoci

Krystalky bezmoci

Anotace: Jaro/léto 2011

Zachytím v dlani věty, co splývají
ze rtů tvých, než v mrazu se schovají.
Sněhové vločky, krystalky bezmoci
zraňují, krvácím do noci.

Jen ty, dívenko, tichá a zmatená,
navracíš do mého srdce jas.
Odmítám, co jsem kdy špatného udělal,
křičím, pomalu ztrácím hlas.

Poslední polibek, ve vzduchu chvění.
Odpusť mi, dívenko, smrt věčná není.
Až ledy povolí, popluji s nimi dál.
Král říčních pirátů mi kdysi vůli vzal.

A když se zadívám do očí tvých zmatených,
nevím, jak se tě na to ptát.
Miluješ duši mou se všemi odlesky?
Po tom všem musím mít tě rád.

Snad s příští zimou vrátím se zpět.
Autor E.deN, 18.02.2012
Přečteno 457x
Tipy 9
Poslední tipující: Samantha Graham, Anjesis, CULIKATÁ, střelkyně1, básněnka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře to víš, ale já to stejně musím napsat. Je to....úžasný. Teď jen plaším slzy, abych si nenabrečela do klávesnice.

29.02.2012 19:22:23 | Samantha Graham

Děkuju, Muffie! <3

29.02.2012 19:23:41 | E.deN

Krásná.

18.02.2012 15:45:03 | CULIKATÁ

Děkuji!

18.02.2012 17:12:31 | E.deN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí