Nerad říkám miluji tě

Nerad říkám miluji tě

Anotace: Slyšel jsem, že muži říkají "Miluji tě", když chtějí dostat ženu do postele. Já takový být nechci. Chci říkat jen to, co opravdu cítím, a když chci s parťákem do postele, chci, aby tam šel se mnou, a ne se dvěma kouzelnými slovy, která řeknu.

Nerad říkám miluji tě
když to necítím

Nemiluji tě každý den
a nemiluji stále jen tebe

Miluji tě v okamžicích
Miluji tě, když splyne má duše s tvojí
Miluji tě, když hormony zatemní můj mozek
když spolu spíme
když se spolu smějeme
když k sobě nemůžem a ty mi tak moc chybíš

Občas miluji jiného
a nemůžu vědět, jestli tě ještě někdy budu milovat
Vím jen, že jestli tě milovat budu
tak udělám všechno proto
abys i ty miloval mě

A chci, abys to samé cítil ty
A tedy jsem sobec
protože ty jsi jiný a ty cítíš jinak

Ty mě miluješ pořád
Nebo mě nechceš ani vidět

Tak mě teda miluj!
Budu ti to tolerovat...
Autor Slovánek, 18.02.2012
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: JarekBrnoCz, střelkyně1, kaaamiiii
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten závěr nemá chybu...:-))

19.02.2012 14:53:29 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí