In omnia paratis

In omnia paratis

Anotace: Když vaše sny se prostě nemohou uskutečnit... (pokud vám nesedí rytmus, nečtěte moje básně... :D) (in omnia paratis = připraven na všechno)

In omnia paratis -
Ztrácíš se mi, ztrácíš.
In omnia paratis.
Jen ne na to,
Že se už nevrátíš...

Déšť klepe mi na okno
A chce dovnitř se ohřát.
Já ho však domů nepustím!
Zůstal by mi tu na pořád,
A já už dost mám slz
Jenž v sobě dusím.

Čtu si v starých knihách.
Stejných rok co rok.
Čekám jak na jehlách,
Na tvůj tichý krok,
A ať všude vůkol panuje klid
Mé srdce bije na poplach.

Snad přijdeš už...?
S každou kapkou deště
Je mi hůř.
A já ptám se jak dlouho ještě...

In omnia paratis.
Na ty tvé oči za světla svíce.
Připraven na všechno, příteli.
Jen ne na to,
že už nikdy více...
Autor Bifidus, 19.02.2012
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně jsi začal...nasadil si těžký kalibr...ST..:-))

20.02.2012 17:28:39 | střelkyně1

Je fakt, že to není moje první báseň, ale opravdu děkuji :)

20.02.2012 21:06:09 | Bifidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí