Kinetóza ..., špatná próza ...

Kinetóza ..., špatná próza ...

Anotace: **- .. v životě jak na houpačce

*

Nelíbej na rty
cinkrlata z pouti
ztracená minulej podzim
na kolotoči štěstí
kde všechno je umělý,

... a vůbec ...

nikdy nevíš ...
jestli ti oči
nevypadnou z důlků
štěstím
a nebo se jen

... pozvracíš ...

Tak příště ... radši,
pro jistotu vem Kinedryl
a prášky na spaní
a sojčí pírko
a sekundový lepidlo

pro případ
že by přece jenom
někomu stálo za to

slepit to puklý

..... ... sádrový srdce ...

- * -

-------------------------------------------------------

Comment » 29.12.2011 pro - "Trdlo" - dílko "O Holce, co nikam nevede"

*
Autor HarryHH, 21.02.2012
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: Radhuza, prostějanek, protivyl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já rád tenhle štýl

22.02.2012 12:23:09 | protivyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí