Pan nesmělý a slečna žal

Pan nesmělý a slečna žal

Anotace: milovat se a míjet se...

Stojíš před domem
ale nezvoníš
stojíš před dveřmi
ale neklepeš
stojíš přede mnou
ale nemluvíš
odcházím na západ
a ty na východ jdeš

říkám mám tě rád
ale miluji
jsi jedna z tisíce
ale pro mě svit
líbám tě na tváře
ale na rty chci
říkám dobrou noc
ale nechci odejít

milovat se a míjet se
zločinem a trestem stíhaní
životem navždy a napořád
slečna žal a pan nesmělý
Autor Muta cum liquida, 22.02.2012
Přečteno 417x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Radhuza, její alter ego, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí