Láska mi klepe na dveře

Láska mi klepe na dveře

Anotace: Myslím že není potřeba nějak dalekosáhle vysvětlovat proč tahle báseň vznikla.Kdo si to přečte tak se to dozví,a kdo né,tak toho to nezajímá a je mu to jedno.Složeno 17.2.2012.

Po dlouhé době zase v břiše cítím motýli,
a nedokážu na ní zapomenout ani na chvíli.
V noci už o ní začíná se mi zdát,
nedá mi usnout,nedá mi spát.
Co to všechno znamená bojím se sám sebe ptát,
a cítím že sytí se po lásce můj hlad.
Moje srdce je neposedné jak jo-jo
a rozehrálo píseň lásky novou.
Přišla jsi nečekaně a znenadání jak už chodíváš,
a nic nebereš v potaz a na nikoho se nedíváš.
Zase jsi tu a na dveře mi klepeš,
a já se zvedám,otvírám
a zvu tě dál,at už konečně vejdeš.
Otvírám ti dveře a ty vcházíš,
a já ti můžu konečně říct,
že už tady na tebe dlouho čekám a že mi moc scházíš.
Co jsem se tě načekal.Vstup a pojd dál.
Co jsem se tě z okna navyhlížel jestli už nejdeš,
a smířil se s tím že budu bez lásky a sám.
A těd tu jsi přede mnou,těd tě tu mám.
Nevím vůbec co mám říct,
a slzy dojetím svlažují mou líc.
Jsi tu.Buď vítaná.
Už nejsem sám.Už tě tu konečně lásko mám.
Autor Romeo3769, 22.02.2012
Přečteno 493x
Tipy 1
Poslední tipující: JarekBrnoCz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí