Vášeň, Touha

Vášeň, Touha

Anotace: 18. 6. 2010

Na křídlech spoutaných létáme v oblacích
Jsem tu pro Tebe bez příkras nebeských
Chceš láhev skotské, však nesmíš ji mít
Jsme jak dva blázni, co chtějí ji pít

Jen jednu sklenici, jen trochu neřesti
Jen jeden dotyk – do pekel – ke štěstí
Jen jednu myšlenku, ztratíc se s nocí
S vášní a touhou planoucích v očích.

Jsme jen my dva a ony dvě
Hříšnice krásné, hříšnice smrtelné
Vášeň nás zahalí rudým závojem
Druhá je touha, jíž planeme zároveň.

Jsme jak dva zloději nočního času
Bez příkras hrajíc si na pouhou krásu
Krásu duše i krásu našich těl
Která jsou terčem v záři světel

Jen jednu láhev, jen trochu neřesti
Jen jeden dotyk – do pekel – ke štěstí
Jen jednu myšlenku, ztratíc se s nocí
S vášní a touhou planoucích v očích


Ráno jsme zase sami,
Každý ve svém malém světě,
Kde není nic než běžný den…
Autor joaneee, 23.02.2012
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí