Nečekal jsem

Nečekal jsem

Anotace: ..

Nečekal jsem, že tohle budu zase psát.
Nečekal jsem, že zas budu o tebe stát.
Dokud vím, že existuješ, nedokážu odejít.
Říkám ti pravdu, cit bohužel nedokážu obejít.

Proč si pořád myslím, že tě tohle nezajímá.
Naštěstí tě nikdo jiný ještě neobjímá.
Díky tomu pořád cítím malou naději.
Na tebe se s radostí každý den usměji.

Tvoje modré oči na mě koukaly.
Tvoje rty mi do ucha šeptali.
Tvoje ruka hladila tu mou,
spolu jsme se procházeli tmou.

Myslel jsem si, že jsi anděl co přišel
a já pravdu o nás dvou stále přehlížel.
Teď už vím vše, přesto chci víc být s tebou.
Bez tebe nejsem vůbec sám sebou.
Autor Richard Ježek, 23.02.2012
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí