Štědrovečerní samota

Štědrovečerní samota

Anotace: Když jsi byl jinde...

Dnes velký den
i nevěřící hrají hru
o velikém zázraku
nadějemi spojí se
hledají čím zaplnit
prázdnotu srdcí svých

Mé srdce však plné je
od vždy je v něm naděje
bezelstně odhaluje nahotu
nečeká zhola nic
ránám nastavuje líc

Sama jsem si vybrala
že Tobě dávat budu
nevadí, že dnes Ti nezadudu
však přijde den
a ukážu Ti kouzla
co do mé duše
spolu s láskou k Tobě
tiše vklouzla
Autor simsa, 07.01.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí