Ďábel mezi námi

Ďábel mezi námi

Anotace: I přes okolnosti, já tyhle chvíle... miluju. A Tebe taky.

Ďábel mezi námi
tvoje tělo už je blíž
tiskneš se
narůstá chtíč
cítím jak je to správné
však všude okolo vina
jak černá a špinavá
hlína
unikáme do dimenzí slastí
pak objímáš mě
pryč od všech těch strastí
proplétáš se
psty mými
vypadáme jako pár
dva co mají se rádi

pak se ale otočíš
zády
...a jedeš za ní.
Autor Holka z davu, 24.02.2012
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: JarekBrnoCz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí