Nesnáším...

Nesnáším...

Anotace: ...

Nesnáším zamilované písničky
a nemám ráda akce pro DVA.
Nesnáším, když se vodíte za ruce,
nesnáším, když nezvládám svoje emoce.
Nesnáším tvoje pohledy
a to, že se na mě nedíváš.
Nesnáším tvoje úsměvy,
a nesnáším, když se neusmíváš.
Nesnáším rozkvetlý květen
a nesnáším svůj vnitřní splín.
Nesnáším, když mě zajímá jen jeden
a nesnáším, když nejde mi nic říct.
Nesnáším tebe, tvůj nezájem
i to, jak na mě hledíš.
Nesnáším tebe, tvůj parfém,
i to, že to nepochopíš.
Nesnáším, když nalhávat si tu něco musím,
nesnáším, když srdci neporučím.
Nesnáším své stavy, pláče a zoufalství,
nesnáším nebeskou lunu.
Nesnáším lásky bohatství,
když bojím se, že tě miluju...
Ale nesmím!!
Autor Airen, 24.02.2012
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí