ZBOHEM

ZBOHEM

Anotace: když jsem psala tohle, bylo mi opravdu hrozně.

nech mě tě hřát
nemusíš se bát
vím že máš strach
proto ale nemusíš před pravdou utíkat

ztrouchnivělé trámy spadaj do mých snů
nabourávaj pocit křehkých dnů
do reality opatrně koukám
po hlavě do ní jdu

špinavé nehty po ůklidu a odřené dlaně
byla to nehoda
nebo jste spadli schválně?

přerušili jste mé spaní
já to nejsem
tak kdo vám v životě brání?
nic už mě před vámí nezachrání

roztřískáte se o zem a všude lezou brouci
na nitkách usazený prach
a šerední pavouci

mám z vás strach
na vás se podívat
tak si rychle pošeptám
belestně budu raději umírat
zbohem...
Autor Veronika Soumarová, 29.07.2004
Přečteno 1148x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí