Záruka

Záruka

Anotace: Písnička...:)

Sbírka: Věci, co neříkám

Každý inspiraci hledá,
zakrytou v oblacích.
A mně to prostě nedá,
tak hledám v zázracích.

Ref.:
Záruku mám,
že život je složitý,
svět rozkládám
na části kde jsi ty.
Světlo co zničí
touhu prokletou,
co se mnou cičí,
táhne za tebou.

Když se na tebe zadívám,
v tvých očíchc pravdu vidím,
tak už ani neskrývám,
jak se zatraceně stydím.

Zahalený do mlhavých látek,
má inspirace do básní,
vše co chcu je tvůj nádech,
netušíš, jak jsi překrásný.

Záruku mám,
že život je složitý,
svět rozkládám
na části kde jsi ty.

Světlo co zničí
touhu prokletou,
co se mnou cvičí,
táhne za tebou.


Táhne za tebou...
Autor Kristýnka15, 24.02.2012
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí