Již navždy nevinní

Již navždy nevinní

Anotace: Prosím o komentáře

Jsem šílencem, když rozmlouvám
s větrem v korunách stromů?
Jsem šílencem, když nabádám
noc, by přes den neodešla domů?

Jsem bláznem, či snad šaškem tvým,
když se snažím tě rozesmát?
Jsem bláznem, když ve tmě noci spím
ten sen, o věcech, co se mají stát?

Mám pouze jeden večer s tebou,
proto prosím noc, by zůstala.
Já prosím vítr: "Ať neodjedou!"
kéž příroda by mě se zastala.

Zbývá nám večer, první a poslední,
ty odjedeš, zůstanem tu my, již navždy nevinní.
Autor Akitenshi-inu, 24.02.2012
Přečteno 480x
Tipy 12
Poslední tipující: TeruKurosaki, Rootness, P€ŤULK&, Jeněcovevzduchukrásného, Pelican, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pochopil jsem to bobře...jako že na jednu noc, a tys se pak zamiloval?
asi mi to nemyslí...:-(

18.12.2012 13:22:13 | Robin Marnolli

Dobré...

06.09.2012 15:14:05 | TeruKurosaki

Nejsi šílencem, bláznem, jsi jen zamilován. Trochu smutné, přesto miloučké.

12.06.2012 11:01:58 | P€ŤULK&

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí