dýmy

dýmy

Anotace: pro zepelíny

.
od pondělí
hrají parkem
robinzoní
zkoušky
s pátky
možná
vyšumějí
doutnavkám
právě nesmělí
stanoví zepelíni
a budou tisíce let
propadávat v nebi
kterým neuměli
pro nové bony
na provázku
po histole
vede si
holky
Semi
a zase
jednou
vázanku
ráno blbě
a teď už ji
rozvazuje
z rukávu
a dýmu
splínů
.
Autor a_tao, 25.02.2012
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí