~Zešeří se..♥.

~Zešeří se..♥.

Anotace: A v peřinách snad i hvězdy svítí...

*~*~*
Jen co se zešeří
a ona chystá večeři
po ní si obleče
noční košilku
a den pak zhasne
za chvilku.

V jejich peřinách
snad hvězdy svítí
on je jak měsíc
jen se chce přituliti,
potom se v peřinách
oba zavrtali
chvíli si povídali
a pak se milovali.

Den,ten se s ránem
zvolna probudí
ona svou košilku noční
za svítání odhodí
a slunce už na ně
očkem pokukuje
krásné ráno
těm co se probouzí
teď popřeje.

Proč jen ty milence
nenechá ještě spát?
Tak by to mělo být
ano,právě tak…

~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~

Autor Květka Š., 25.02.2012
Přečteno 396x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Linzerka, ten v koutě
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, líbí...*:)

01.05.2012 11:11:21 | PIPSQUEAK

blahopřeji k dobrému výkonu

25.02.2012 10:49:47 | Black Sardinian

Děkuji.

25.02.2012 11:20:29 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí