Dal jsem ti své srdce

Dal jsem ti své srdce

Anotace: Opět o lásce.Těch bude ještě hodně.Tahle je z 3.6.2010

Dal jsem ti své srdce,
ale ty jsi o to nestála
a tak mi nezbylo nic jiného ,
než se z toho vyspat do rána.
Tvojí lásku jsem si vzal zpět
než by jsi napočítala 1,2,3,4,5.
Donutila jsi mě ze svého srdce tě vymazat
a o nic jiného se nestarat.
Nemyslet už na to,že kdy jsem tě měl rád,
co v sobě musím zabít,
a co mě to bude stát.
Že mi chvíli bude trvat než se zas
budu moci smát,
a ze života radovat
a ještě déle,než se naučím zas někoho milovat.
Autor Romeo3769, 25.02.2012
Přečteno 555x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí