Shnilá růže

Shnilá růže

Anotace: A jak vadne láska

Ztrácí se slova v básníkově dechu,
Pro lásku? Soucit? Snad pro útěchu.

Odchází touha vysněným májem,
Pro rozum? Moudrost? Snad pro nezájem.

Dal shnilou růži čisté panně,
hrával si tak na mudrce,
učil ji dýchat přerývaně,
výměnou za její srdce.

A jí nezbylo než tiše vzlykat,
že nebyla to o čem snil,
tak se naučila neodmykat,
a její svět se zatemnil.
Autor Black Halo, 25.02.2012
Přečteno 546x
Tipy 2
Poslední tipující: greenus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí