hříchy, které zebou

hříchy, které zebou

Anotace: ... třem tečkám ...

.
mačká někde za tunelem
jedním prstem klávesnici
světlem přitom průhledná
protlačila tam eL ascii
a jako nová
zvěstonící
dokonavě
za venuší
výtřeskem
ani nahá
zavinutá
jen uzlíky
letí už nití
a káča točí
zamotané
cukrbliky
za devátou
souřadnicí
vlastními
módy
plný
sál
světlo
pro splín
vynechává
zdánlivé
spiny
a tak
z novy
do někam
expandují
a pámbů
nahé Evě
nestíhá
vypočítat
jak hříchy
její zebou
jeho vy
.
Autor a_tao, 25.02.2012
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vlastní komentář:

psal jsem ji pro budoucí "študenty fyziky"

ostatním radím moje kryptogramy přeskočit

26.02.2012 01:09:34 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí