Tak jsem tu zůstal sám.

Tak jsem tu zůstal sám.

Anotace: Opět o lásce.Tahle a ještě jedna je z 5.4.2010.Láska je nekonečná inspirace pro básníky a spisovatele.I když na první pohled vypadá že je to pořád totéž.Tak nikdy to není totéž.Vždy to je jiné i když v něčem stále stejné.

Tak jsem tu zůstal lásko moje samotinký sám,
a pořád na tebe myslím a pořád na tebe vzpomínám.
Myšlenky na tebe se mi pořád hlavou honí,
stejně jako včera,předevčírem,tak i vloni.
Jak že je to dlouho co rád tě mám?
Je to tak dlouho,že už ani sám si nevzpomínám.
Jó,mám tě rád.Je to tak.
Není to žádná fikce,ale holý fakt.
Přesto jsem já i ty nemohli udělat nic,
a přitom mám tě rád každým dnem,víc a víc.
Skoro každou noc se mi o tobě zdá
a sním o tom,že tě jen pro sebe mám.
Vím,že je to jediné co můžu.O tobě snít
a představovat si jaké by to bylo jen s tebou být.
Já mít tebe
a ty jen mě mít.
Je noc a já už bych měl spát
a ty se mi hlavou honíš
a já musím myslet na to jak tě mám rád.
A ty mi nedáš klid,ty mi nedáš spát
a i přesto tě miluju a mám rád.
Snad dočkám se a ve snu tě uvidím
a snad se mi bude o tobě zdát.
Autor Romeo3769, 26.02.2012
Přečteno 347x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zní to opravdově

27.02.2012 00:12:04 | Black Sardinian

Díky,Je to opravdové.Je to sice už starší báseň,ale jak už jsem zde psal moje básně jsou osobní výpovědi.

27.02.2012 00:18:58 | Romeo3769

přála bych ti jen krásné snění

26.02.2012 19:10:56 | básněnka

Děkuji.Občas se mi to i daří.

26.02.2012 20:57:26 | Romeo3769

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí