Pověz mi

Pověz mi

Anotace: jsi-li?

Sbírka: Mé já

Pověz mi lásko
jsi-li
jakou barvu máš
pověz mi lásko
jsi-li
kde se ukrýváš.

Máš barvu nebe
nebo růží rozkvetlých
najdu někdy tebe
a poznám zase smích?

Pověz mi lásko
jsi-li
jakou vůni máš
pověz mi lásko
jsi-li
pro koho se trápíváš.

Máš vůni lesů
nebo rtů v polibcích
své srdce ti nesu
a věřím, že zas přijde smích.
Autor Tom XVI, 26.02.2012
Přečteno 445x
Tipy 4
Poslední tipující: Jedůfka, básněnka, bez nápadu na přezdívku..., Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí