Hudba Osvícení

Hudba Osvícení

Anotace: Tančit budeme tady i tam...nahoře...

Jak osvícení vše roztančí do setmění,

tak poblouznění uplyne

a to co hrálo vejde v zapomnění.

 

Tak proč, proč jen my

jsme tak odsouzeni,

když byli jsme vybráni,

když byli jsme zaslíbeni?

 

Nevím, nemám sílu odpovědí,

tak ukonči to trápení.

Už nepotřebuji znát více,

už nechci žádné znamení.

 

Už pčichází setmění,

duší prostých zatmění.

 

Jen do toho...

vystřel ránu z milosti,

však hudba bude hrát i dál,

my protančíme celou noc

ve věčné tichosti,

krásné plných radostí.

Autor greenus, 26.02.2012
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí