Proč neřekl jsem lásce NÉ

Proč neřekl jsem lásce NÉ

Anotace: Báseň z 25.5.2010.Asi jsem se pustil do něčeho o čem jsem nebyl přesvědčen že je to správné.Intuice mi sice říkala že to není dobré.Ale já neposlechl.A takhle to dopadlo.

Proč neposlechl co radila mi intuice.
Proč neřekl jsem lásce rozhodné NÉ,
už nikdy nechci tě potkat více.
Je s tebou jen samá potíž a starost,
bereš sílu a ze života radost.
Pravda je že dokážeš se dostat hodně pod kůži.
Až na kost.
Dokážeš se hodně hluboko zavrtat do srdce
a nemůže tě z něj dostat ani náročná operace.
Nikdo nepomyslí,když rozeznějí se první tóny na loutnu lásky
že by někdy v budoucnu se měli zpřetrhat tyhle svazky.
Že by kdy měli opadat květu lásky okvětní lístky
a že ten bez koho těd nemůžem žít by nám přestal být blízký.
Každý by si lásku přál,
každý by jí chtěl příjmat,
Každý by jí rád dal.
Jako vše,tak ani láska netrvá věčně,
tak už prober se člověče.
Láska je mýtus.A to tak nádherný,
že tady nemůže žít,
když tenhle svět je tak zkažený.
A stejně koho bych měl milovat.Tak ta už tu není.
Tak je pro mě láska spíše prokletí.
Autor Romeo3769, 27.02.2012
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí