Jen tak

Jen tak

Anotace: jj,

vzpomněla jsem si,
že milovala jsem dva!
úleva, že jsem měla ráda
dva

nebyl jen on
mág mého života
i druhý muž byl
láska to byla
já cítila
srdce tu tlouklo
bylo jeho
i tvoje je
fajn, že mi šlo milovat

chtěla bych vědět,
že jde milovat
i dál
nyní všichni před tebou se klaní
plazí se
ne
ne jsou ani pod kotníky
Autor Meriel, 27.02.2012
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi tomu nerozumím
tretí strofa mi nesedí
mému čtenářskému výkladu

02.03.2012 01:21:09 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí