Můj Anděl

Můj Anděl

Anotace: je to písnička pro ni (:

Jen z tvého pohledu
Cítím tvoji lásku
Jen z tvého úsměvu
Cítím na srdci úlevu

Beze slov tě miluju
Beze slov ti zahraju
Beze slov s tebou
Já navždy budu

Jsi andělem v moji duši
A pokladem v mém srdci
Co stratit nikdy nechci

I v dobách těžkých
Vidím v tvých očích
Směr a pravdu
A to mi dodávvá odvahu

Tak proč tě každý týden opouštím
Když tě vedle sebe potřebuju
Je to hádanka co nepochopím
Je to život co žiju

Jsi andělěm v moji duši
A pokladem v mém srdci
Co stratit nikdy nechci

Tak mě prosím nenech odejít
Tak mě prosím ochraňuj
Mám tě rád takovou
Jsi pro mě důležitou osobou

Svět byl pro mě záhadou
Nedomyšlenou křižovatkou
Kde nebyly hvězdy na nebi
A já tě ještě neznal v srdci

Teď tě znám a ve tmě mi záříš
Má Hvězdičko, i ty mě neztratíš

Jsi andělem v moji duči
A pokladem v mém srdci
Co stratit nikdy nechci
Autor Alexej, 28.02.2012
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: JarekBrnoCz
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera, fakt

02.03.2012 19:14:06 | Black Sardinian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí