Dotkni se mě něžně

Dotkni se mě něžně

Anotace: ..............

Dotkni se mě něžně, snad jen abych cítila tvé rty na svých skráních
když krásu bílou okamžiku, víla dřímá ve svých dlaních
Dotkni se mě něžně, snad jen abych slyšela kající se rosu před kuropěním
když kapající z oblohy, temno tone rozčilením
Dotkni se mě něžně, snad jen abych viděla tvou kápi bázně
když luční mysl ztřeštěná, kvete přímo šedě, prázdně
...
Autor Romísek, 28.02.2012
Přečteno 565x
Tipy 4
Poslední tipující: V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí