Vteřino stůj, jsi krásná!!!

Vteřino stůj, jsi krásná!!!

Anotace: Báseň se inspirovala písničkou "A Question of Time" od skupiny Depeche Mode. Místy lze tímto textem nahradit originál. Odkaz na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=-5ojJP8q__8

dovol mi náhlednout skrz
koloběh dnů
co nám dvoum přináší slast
v ohni věčných nádechů
v puse své jazyky splést
budeš mou navěky kvést
i když víš že je to past

 

třikrát tě za tu noc sním
ve stínu snů
já nevím jestli to smím
nejde couvnout
dostal jsem od Boha trest
jiné mě líbat nesmí

 

vteřino stůj jsi krásná
jak pravil kdysi Faust
zhřešíme v půlnoční síni
jak loď tebou propluju


vteřino stůj když létám
na křídlech andělů
poté jsme už na vše líní
tak jen do rtů maluju
polibky v půlnoční síni
a ke spánku směřuju

Autor CRASH, 29.02.2012
Přečteno 1116x
Tipy 4
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí