Jestli

Jestli

Anotace: Jestli se otočíš a já půjdu dál snad mi jednou promineš tu něhu, cos mi dal......

Jestli se otočíš
a já půjdu dál
snad mi jednou promineš
tu něhu, cos mi dal...

Jestli se ztratím
ve vlastních vzpomínkách
neprobouzej mě ze sna
a prostě nech to tak...

Jestli se zmýlíš
v mé lásce a čisté duši
pak zjistíš najednou,
že i mně krutost sluší...
Autor Niké, 29.02.2012
Přečteno 430x
Tipy 1
Poslední tipující: JarekBrnoCz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí