S Tebou snad napořád

S Tebou snad napořád

Anotace: Snad,že by.....

29.2.2012 22:35

S Tebou snad napořád

Mladá,něžná
krásná dívka jsi
jemných půvabů
krásných očí
milého úsměvu
jemných sladkých rtů
dlouhých vlasů
tělem půvabně rozkošným.

Jsi ta dívka
snad napořád
s Tebou svět jiný je
mám Tě rád
snad napořád
to nevím ani já.

Na Tebe hledím
úsměv mám
rád Tě objímám
něžně se tulím.

Od přátel
požehnání mám
vím žes úžasná
dívka s úsměvem
jemných rtů.

Přec se bojím
jíti dál
světu říct
rád Tě mám

život stojí
na rozcestí nás...
Autor JarekBrnoCz, 29.02.2012
Přečteno 365x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí