Hazard

Hazard

Anotace: prosinec 2010

Pustil ses okraje,
a v neblahé předtuše,
zavřels oči, vůbec netuše,
do čeho se vrháš,
že cos měl, to jsi prohrál,
a další eso v rukávu už nemáš.

Vložils do hry svoji duši,
na hromádku dal jsi víc, než se sluší,
riskovals, ač neměls proč,
skočils, že ti řekli: „Skoč!“
Oči zastřela ti slepecká páska,
hazard-to tvá druhá láska!

Láska, co nebyla dobrá sázka,
ničivá jak požár v lese,
žádný zisk ti nevynese,
jen tě srazí na kolena,
jako nevěrného muže žena.
Spálila tě v popel, prach.
Nic naplat, že z ohně měl jsi strach…

Autor Erasia, 29.02.2012
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: básněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí