Bezradně jarní

Bezradně jarní

Anotace: <p style="padding-left: 10pt;"><span style="font-size: small;"><em>

/Voici, mon secret.../

   -Malý princ je němý...

   najednou mě pouští

   dlouho padám hluboko do peřin

   a zažloutlé světlo tolik studí

 

(Nebe lechtá peřím ptáků

co křičí z radosti o pomoc

že slunce hledá exit z mraků

a umírají noc co noc, a noc co noc...)

 

/Il est trés simple.../

   -a já nevím co s očima

   hledám dech co mi zapad´pod postel

   když jsem ho spolu se svým svědomím svlékla

   a teď se dusím sama sebou

 

(Nebe lechtá vůní dýmu

co duši čistou nenechává

mizí, spílá špíně vinu

a od rána poprchává, poprchává...)

 

/Když lišku vystrašíš, uteče.../

Autor Písnička..., 29.02.2012
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Shadow in darkness, Morgenstern
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké jarní ;)

01.03.2012 10:48:13 | Morgenstern

Já bych řekla více bezradné nežli jarní...:)

01.03.2012 16:38:14 | Písnička...

Líbí se mi.

01.03.2012 22:05:09 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí