Vyznání

Vyznání

Anotace: Laska srdcí

To ticho mezi námi, známe oba.
To slovo mezi vámi je stud.

Kdy vodu budem pít ze studny naší zahrady,
až někdo nalije a podá číši.
až polknu uvidim obraz ve mě.

Nalij a podej mi doušek vody.
Obraz tvůj, v odrazu vody.

Ach já hlupák je to jen obraz na steně.

Ale kdy nazvu tě.
Jen mi dovol říci. ach né né zmateně.
Že brzy vytahnu tu vodu pro tebe.
Jen slepé verše pro tebe,
nevim jak s čím..
Uz vím ty a já ovace naděje.
Řečním obraz,
ale žádná slova..
Kdy začnu s čím.
Autor Varg, 29.02.2012
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí