Chybíš mi lásko

Chybíš mi lásko

Anotace: Složeno 5.4.2011

Chybíš mi lásko.A to moc.
A tak volám tě na pomoc.
V mém srdci je tak pusto a prázdno
příjd´ a udělej v mé temné duši jasno.
Příjd´ a rozsvit´ pochodeň mého bytí
at´ ten život je zase k k žití
a né k zblití.
Přítomností svojí vyžeň bahno z mé duše
protože úsměv na tváři mi bude více slušet.
Vyžeň ze mě apatii a smutek
a donut´ mě udělat nějaký skutek.
Zkus mě probudit zpět k životu,
protože já se pomalu řítím do hrobu.
Zemřel jsem.Uvnitř jsem mrtev.
Proběhl už můj pohřeb.
A jenom já jsem tem kdo to ví.
Byl jsem sám sobě na vlastním pohřbu
a jen čekám jak dlouho tu budu ještě za živa hnít.
Jak dlouho ještě budu za sebou vláčet tu svojí mrtvolu
a kdy jí konečně dotáhnu do hrobu.
Autor Romeo3769, 01.03.2012
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí