Vyznání

Vyznání

Anotace: Složeno na podzim 2011.

Večer když usínám
na tebe Janičko,lásko moje vzpomínám.
Vidím před sebou tvojí krásnou tvář
a z ní se line úsměvu tvého zář.
Oči jako plamínky ti svítí
a jsou nadherné jak luční kvití.
Moje srdce píseň lásky hrají
když se tyhle ústa štěstím smějí.
Cítím jak spoustu něhy z téhle lásky nabírám
a už vůbec nic kolem sebe nevnímám
a na levo a ani na pravo se nedívám.
Tolik něhy dostávám
že jí všechnu pochytat nezvládám.
Tolik lásky a něhy dostávám
že si jí snad do zásoby nastřádám
a na smutné dny si jí uschovám.
Tolik vnímám kouzlo lásky
že nevidím jak běží čas
a jak mi naskakují vrásky.
Vím jen že tuhle lásku pořád vnímám
at´už bdím,pracuju či snídám.
To je Janičko moje lásky vyznání
a nejrychlejší cestou za tebou uhaní
Autor Romeo3769, 01.03.2012
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí