Postelové bojiště

Postelové bojiště

Anotace: skrývá tolik krásy---

Minomety vytváříš předpolí
a okupuješ další území postele.
A v kráterech se schováváš
se mnou tak laškuješ.

Jen tvé oči pod přilbicí polštáře
hledí na mě nesměle.
Roztáhneš se do mých polí
protiútok miluješ.

Při bombardování vybraných cílů
dosáhnu stejně vždycky svého.
Znám tvojí taktiku a vím
jak nepodlehnout lehce.

Při zahájení zteče Ti
nepomůže už nic jiného.
Polibky a hlazení přijmout,
jen milostná lekce.
Autor Petr Z, 02.03.2012
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: chci_uverit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí