vrituální

vrituální

Anotace: a je to v'n'-ku

Vždyť ty to víš
vplétám se do peřin
když sama spíš
a já jinde spím

Tvé měkké kroky
lemují naši ulici
znám tě už roky
držím v ruce petlici

Je těžké vkročit
přes či na tvůj klín
těžší je otočit
se a ladit splín

Je půlnoc a já zase
za tvým oknem do pokoje
cítím se dechem, hlasem
s tebou rituálně spojen
Autor Mladý pán P., 02.03.2012
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: J sh' T r' k, básněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí