Lásko děkuji

Lásko děkuji

Anotace: Když sen je nadpozemsky krásný ...

Já dlaň svou ti dal
a nechal se vést,
pod blankytnou oblohou,
chvilku sem a pak zas tam,
pod lesy hluboké
na stráň údolí širokého
jež potok vymodeloval,
aniž by se kohokoliv ptal.

Do ticha samoty
a do náruče tvé
tak krásně něžné a mazlivé
pod úsměv tvůj nádherný,
v němž bych se mohl koupat
snad celé noci i dny.

Já vím Lásko,
jsem praštěný,
však děkuji Ti,
za to, že jsi
a že vzala jsi mě do svého světa,
já šťastný za to jsem,
však jak to nepopíše ani jedna věta
tak snad jen -
Děkuji, Já miluji Tě!
Autor kasparoza, 02.03.2012
Přečteno 564x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nad vším vítězí láska: i my se podřiďme lásce! hezky napsané :-)

02.03.2012 18:38:06 | xoxoxo

je to krásné vyznání a ještě hezčí přiznání...:-))

02.03.2012 17:01:27 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí