palouček uvnitř srdce

palouček uvnitř srdce

Anotace: měsíční světýlko

Potkal jsem vílu...tančila
úsměvem zvala blíž
jen abys mi holka stačila
vždyť o mě málo víš

Tancuji rád a celý den
tancuji cestou domů
tanec je pohyb překrásný
jak pohyb větví stromů

Víla se na mě usmála
kroutíce pramen vlasů
dotykem svým mě zahřála
..vzal jsem jí kolem pasu

Nebránila se,jen se chvěla
jak mladý lístek ve vánku
a pak mě náhle políbila
tam z kraje louky heřmánku

Možná jsem spal možná byl vzhůru
možná jsem jenom snil
pak jsem vzal do ruky z borovice kůru
a nožem jí srdce vykreslil...

Dlouho se na mě upřeně dívá
a koutky jemné úsměv malují
teď jí jen obejmout v pravou chvíli
a políbit jen co červánky odplují
Autor poeta, 02.03.2012
Přečteno 376x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Radhuza, Lachailla, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí