Měl jsem možnost

Měl jsem možnost

Anotace: ..

Zas měl jsem možnost vidět tvůj hezký úsměv
a slyšet tvůj smích
a shlídnout hvězdičky v očích tvých.
Měl jsem možnost hladit tou něžnou ručku jako samet
a ochutnat tvé polibky sladké jako med.
Měl jsem možnost dotýkat se tvých prsou
a chtěl bych si na mě položit hlavu,
nechat se hladit a usnout.
Chtěl bych tvou ručku ve své ruce držet
a při tom do tvých modrých očí hledět.
To bych si přál
to by byl pro mě ten největší dar.
Dostat od tebe něhu
a koukat na tebe jak děláš andělíčky ve sněhu.
Chtěl bych vidět jak si stydlivě svou ruku na ústa dáš
a stále na mě svůj zrak upíráš.
Lásko,stále tě v srdci cítím
a pořád tě před sebou vidím.
Autor Romeo3769, 02.03.2012
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí