Lásko,kde jsi?Kde se skrýváš?

Lásko,kde jsi?Kde se skrýváš?

Anotace: Složeno asi rok 2011.

Lásko,kde jsi?Kde se skrýváš?
Nebo snad tu někde jsi a na mě se díváš.
Já už tě dlouho nevidím,
a ani v srdci tě necítím.
Proč jsi odešla?Proč jsi utekla?
cítím se jako by mi všechna krev z žil odtekla.
Proč jsi mi zmizela z očí?
Proč se se mnou svět už netočí.
V srdci cítím tolik lásky a nemám jí komu dát,
ale chtěl jí věnovat
tomu koho bych mohl milovat
a mít rád.
Nikoho takového jsem nepotkal
a tak jsem na tu lásku zatím sám
a doufám že již brzy potkám tu které jí dám
a že už tady nebudu sám.
Že nebudu sám
a že své srdce konečně někomu dám.
Přeji si tu pravou,jedinou
a opravdovou lásku potkat.
Poznat jí,nic neříkat
a na nic se neptat.
Hledět si s ní zpříma do očí
a čekat až mi zase začne tlouct srdce
a svět se se mnou zatočí.
Tohle bych si moc přát,
takhle bych to chtěl já.
Autor Romeo3769, 03.03.2012
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí