pralinka na polštáři

pralinka na polštáři

Anotace: jen budoucnost

Stojíš tu vedle měa já se tvářím
že je to jen pár dní,pár lístků v kalendáři
co mohl jsem mít tvou hlavu
myslím tvou hlavu vedle mě na poštáři

V noci..jóó v noci se mi daří
cítit tvůj dotek na mé tváři
a když dlouho spím,tak sklouzne ještě níž
kam?ale vždyť to dobře víš

Představy chtění chvění
rozhodnout se to věru lehké není
jít ,udělat ten krok
i když udělal by ho jen cvok

a zatím život utíká letí pádí
a nás čeká jen cesta daleká
…...............a staré harampádí
Autor poeta, 03.03.2012
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: Radhuza, Holka z davu, Kett, Striptérka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí