Láska mimo prostor a čas

Láska mimo prostor a čas

Anotace: Složeno na podzim 2011.

Myslím na svou Janičku,
kterou mám ve svém srdíčku.
Cítím k ní něco co nemůžu pochopit
a když jsem s ní je mi krásně,je mi líp.
Je to láska mimo prostor a čas
a já vím že taková se mi neobjeví zas.
Jako magnet se naše srdce přitahují
a naše rozumné hlavy s tím nic nenadělají.
Z té lásky mě srdce píchá a bolí
a já vím že se mi tahle rána nikdy nezahojí.
Autor Romeo3769, 04.03.2012
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí