V prach

V prach

Anotace: ...

Co stalo se to s námi?
tak rychle plyne čas,
mechem kdosi ucpal rány,
a je ticho uvnitř nás.

Už Pýr obrostl naše těla,
a vítr zavál otisk tlap,
a slzu co se na rtech skvěla,
něžně setřel starý kat.

Ty odešel jsi jako lovec,
co šípem skolil krásnou lani,
věděls, že se blíží konec,
přesto nepustils mě ze svých dlaní.

Líbals mě něžně, ale s chutí,
přesto kapičky krve utkvěly na tvé bílé košili,
a já věděla, že mě cosi nutí,
myslet na to, že život už jsme dožili.

Zapomenuti jsme s každým dnem,
a naše kosti na prach trouchniví.
A jediné co zbylo z nás, je ten,
hořký podtón truchlivý.
Autor Annie the wolf, 04.03.2012
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Metal Lady, Rezkaaa, Striptérka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí