Ptal jsem se...

Ptal jsem se...

Anotace: Co napsat, prostě jen tak...

Ptal jsem se lidí,
co je to láska,
někteří tvrdí,
největší sázka,
jiní zas infekce,
na níž není lék,
bez ohledu na to,
jaký máš věk.
Ptal jsem se lidí,
jak jen ji poznají,
když vkrádá se někdy,
potichu, potají...
To se prý pozná,
celý svět se změní
a jako dřív,
nic stejné není.
Chtěl by si létat,
jen všemu se smát,
říkáš si staň se,
co má se stát...
A někdo se stane,
pro tebe vším,
ať chceš nebo nechceš,
smířit se s tím.
Tak ptal jsem se lidí,
jak nechat ji zmizet,
jak ty trpké plody,
nemuset sklízet.
Když sama nechce,
těžko se ji zbavíš,
ať už se třeba,
na hlavu stavíš.
Zůstane s tebou,
hluboko dál,
bez ní by život,
za málo stál i když jsi jen šašek
a už ne král...
Autor Lion, 04.03.2012
Přečteno 369x
Tipy 17
Poslední tipující: Lioness, Liena, Pešulka, tato22, Kett, Jakule, Striptérka, Marco
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc krásná, pěkně jsi popsal všechny slasti i strasti..

13.04.2013 23:53:23 | Lioness

byla by zajímavá zhudebněná :-)

07.03.2012 10:59:56 | xoxoxo

Děkuji, zajímavý nápad, ale jsou to jen takový moje pokusy... ;-)

07.03.2012 18:59:56 | Lion

...tak prosté ...tak krásné

05.03.2012 11:50:33 | Radhuza

Děkuji ;-)

07.03.2012 19:00:28 | Lion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí