Stačí jen překročit*

Stačí jen překročit*

Anotace: neznám deprese-zatím-ale tohle se k ní kvapem blíží

Ať vítr sečeše
větvemi stromů
tvůj bujný vlas

držte se za ruce
a jděte domů

překročte spolu
strmý sráz

Ať mráz osuší
mocí svou silnou
krystaly smutku v nás

držte se za ruce
vírou neomylnou

překročte spolu
strmý sráz

Ať voda odplaví
chtíčem své moci
hloubku tvých očí zas

držte se za ruce
nežli to skončí

překročte spolu
strmý sráz

Ať oheň sežehne
svou vládou nad nocí
pravdu i nepravdu zabij a sraz

držte se za ruce
svých pohnutých emocí

překročte spolu
strmý sráz
*****************

Do země pochovej
jak do náručí
každý můj vzdech

Jen dlaně své mi nech

A půjde mi to snáz...
Autor jvacl, 05.03.2012
Přečteno 388x
Tipy 11
Poslední tipující: J.Karasová, Robin Marnolli, Petbab, Holis, Psavec
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tuhle máš taky pěkně napsanou, s pěkným ukončením:-)

18.12.2012 13:07:09 | Robin Marnolli

díky, jsem moc ráda, když se líbí

19.12.2012 14:13:08 | jvacl

Pěkná básnička:-)

05.03.2012 13:59:41 | kočkopes

ano vím a moc děkuji

05.03.2012 13:55:38 | jvacl

Už jsem Ti dneska jedno ST dal.

05.03.2012 13:47:48 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí