Proč štěstí se nám vyhýbá ??

Proč štěstí se nám vyhýbá ??

Anotace: ,,,,

 

 

V přítmí i světlu

Vedeme válku se Světem

Nemáme lepru

A nehrajeme levou…

 

Tančíme v rytmu

Pereme se s osudem

Ladíme karmu

A máme pravdu holou…

 

Proč štěstí se nám vyhýbá ?

Kladem si otázku

Před štěstím raději

Sázíme na lásku…

A to je dobře !

 

Autor v.hercik, 05.03.2012
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí