Sebeláska

Sebeláska

Anotace: člověk musí mít rád sám sebe

Po vánku lehce snadno a vesele,
se sluncem vstávám s radostí z postele.
Zdravím tvář v zrcadle:
"Jak výjmečně krásná. Dnes!"
Možná dokázala bys muže tak lehce svést... (!)

Ale ani to není v tvém denním plánu.
Když vnímáš život sladce jak těsto z marcipánu.
Láska je ve všem, v čem ji tvé oči vidí.
A kdo ji nehledá, ten se prohlédnout stydí.


Tak snadno a lehce obejmeš sebe sám.
Máš ve svém srdci ke všemu tak blízko -
Jsi milován.
Autor melebele, 06.03.2012
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí